Журналісти дізналися про гучне рішення СБУ щодо європейського політика
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналісти дізналися про гучне рішення СБУ щодо європейського політика

Журналісти дізналися про гучне рішення СБУ щодо європейського політика
Джерело:  zaxid.net

Служба безпеки України скасувала п'ятирічну заборону на в'їзд в Україну меру польського міста Перемишль Роберту Хомі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ZAXID.NET.
Як розповіли виданню джерела в центральному апараті СБУ, скасування заборони стало можливим після особистому втручанню президента України Петра Порошенка.
Відзначається, що в прес-центрі СБУ не змогли оперативно підтвердити або спростувати інформацію про скасування постанови про заборону в'їзду в Україну польському політику.
Читайте також: Анти український марш в Польщі: посол звернув увагу на важливий момент
Раніше МЗС Польщі направило офіційну ноту з вимогою пояснити причини заборони в'їзду на територію України меру Перемишля. Крім того, віце-міністр закордонних справ Польщі Ян Дзедзичак заявив, що такі дії шкодять польсько-українським відносинам і пригрозив бойкотом спільних українсько-польських заходів.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Службі безпеки України пояснили рішення про заборону меру польського міста Перемишль Роберту Хомі в'їжджати на територію України його участю в антиукраїнських заходах.
Нагадаємо, 10 грудня в Перемишлі учасники радикальної акції "Марш орлят перемишльських і львівських", який відбувся, в тому числі, під патронатом мера Перемишля, кричали "Смерть українцям".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?