Журналісти NYT отримали Пулітцерівську премію за статті про Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Журналісти NYT отримали Пулітцерівську премію за статті про Путіна

Журналісти NYT отримали Пулітцерівську премію за статті про Путіна
Джерело:  BBC

Журналісти американської газети New York Times отримали Пулітцерівську премію в номінації "міжнародна журналістика" за серію статей про Росію і президента Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

BBC

.


За інформацією видання, премію в 15 тисяч доларів отримали журналісти за матеріали про "спроби Путіна насадити вплив Росії за кордоном; методи, серед яких замовне вбивство, нападки в Інтернеті і збір компромату на політичних супротивників".


Читайте також: Інформаційна війна Путіна з США: західні ЗМІ зробили чотири висновки

Також серед відзначених статей - тексти про кібератаки і ймовірну спробу Кремля втрутитися у вибори в США, про інтернет-тролів і переслідування противників російської влади в Росії і за кордоном.


Пулітцерівська премія вручається з 1917 року за досягнення в журналістиці, літературі та музиці. Цього року премію вручали в 21 номінації.


Як повідомляв ONLINE.UA,  з розкладу державного секретаря США Рекса Тіллерсона на час його візиту до Москви зник пункт про зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?