Журналісти з'ясували орієнтовну дату бою Усик — Джойс
Категорія
Спорт
Дата публікації

Журналісти з'ясували орієнтовну дату бою Усик — Джойс

Журналісти з'ясували орієнтовну дату бою Усик — Джойс
Джерело:  online.ua

Двобій між українським боксером Олександром Усиком та британцем Джо Джойсом за тимчасовий титул WBO знаходиться поки що на стадії узгодження. Журналісти дізналися, що сторони можуть домовитися на його проведення вже у квітні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на акант медіа EverythingBoxing у Twitter.

Передбачається, що довгоочікуваний бій може відбутися 17 квітня на одній з лондонських арен. Посилаються журналісти на власні джерела, близькі до переговорів.

“Переговори про бій за тимчасовий титул WBO між Олександром Усиком і Джо Джойсом тривають дуже позитивно та просуваються вперед, сторони можуть домовитися вже наступного тижня. Орієнтовна дата цього бою наразі 17 квітня, транслятором виступить медіа BT Sport. Обидва боксери вже почали тренування”, - зауважили журналісти.

Нагадаємо, ця зустріч для Усика та Джойса стане другою. Вони виходили на ринг один проти одного у 2013 році, обидва знаходилися у складі аматорських збірних своїх країн. Тоді українець переміг, однак британський боєць наразі пообіцяв впоратися з суперником.

Станом на лютий 2021 рік Усик — обов’язковий кандидат на титул WBO, яким володіє Ентоні Джошуа. Той своєю чергою хоче вийти на ринг проти Тайсона Ф’юрі заради бою за абсолютне чемпіонство у суперважкій вазі.

Це спричинило суперечку, адже для подальших боїв Джошуа необхідно обов’язково захистити титули. Він уникав зустрічі з Усиком тривалий час і врешті решт було укладено домовленість про проведення абсолютної дуелі, а український боксер тим часом битиметься за тимчасовий титул. Переможець його зможе зустрітися з переможцем пари Джошуа — Ф’юрі.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олександр Усик оголосив, що справа з організацією його бою проти британського чемпіона Ентоні Джошуа перейшла зі спортивної плоскості у чистий бізнес. Він наголосив, що вони з іноземним потенційним суперником отримають набагато менше грошей, ніж той отримав би за бій проти Тайсона Ф’юрі. Водночас боксер готовий судитися, якщо його заходять “посунути” без жодної поваги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?