Зі звільненої ЗСУ Балаклії на Харківщині втік цілий полк армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Зі звільненої ЗСУ Балаклії на Харківщині втік цілий полк армії РФ

Зі звільненої ЗСУ Балаклії на Харківщині втік цілий полк армії РФ
Джерело:  online.ua

З перехоплених працівниками Головного управління розвідки Міноборони України розмов бойовиків так званої "ЛНР" стало відомо, що 202 полк кремлівської армії, який до цього захопив Балаклію на Харківщині, втік з міста на окуповані території Луганської області напередодні звільнення міста ЗСУ.

Джерело: Telegram-сторінка ГУР Міноборони

Цілий полк окупантів втік з Балаклії на Луганщину

З розмов бойовика "ЛНР" стало відомо, що  окупанти з Балаклії до Луганська втікали пішки, пройшовши понад 270 км по дорозі.

При цьому сам бойовик идить без бронежилета у касці 1945 року.

Вояка також жаліється співрозмовниці, що теж будуть пішки втікати під час наступу Збройних сил, а та в нього цікавиться, чи йому показали, в який бік бігти.

На чемоданах сидим. Будем отступать, наверное. Бежать. Хорошего здесь мало. 202-й полк под Балаклеей был, ушел в Луганск, половина попала в плен. Пешком пойдем. Те из Балаклеи пешком отступали в Луганск, - повідомив окупант.

Між тим в одному зі звільнених ЗСУ населених пунктів на Харківщині виявили тіла двох закатованих мирних жителів.

Представники обласної прокуратури Харківської області повідомили, що що 7 вересня українськими військовими звільнено с. Гракове у Чугуївському районі. Після деокупації місцевий мешканець звернувся до поліції та розповів, що російські військові змусили його закопати тіла двох чоловіків.

9 вересня біля території приватного домоволодіння правоохоронцями виявлено два трупи з вогнепальними пораненнями в області потилиці та зі слідами катувань. За попередньою версією слідства, потерпілих вбили російські військовослужбовці у березні під час окупації села, - зазначають слідчі прокуратури.

Наразі тіла вбитих направлено на судово-медичну експертизу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?