Зідан закликав французів не голосувати за "подругу" Путіна
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зідан закликав французів не голосувати за "подругу" Путіна

Зідан закликав французів не голосувати за "подругу" Путіна
Джерело:  online.ua

Легенда світового футболу і головний тренер мадридського "Реалу" Зінедін Зідан звернувся до співвітчизників напередодні другого туру президентських виборів у Франції.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters, Зідан закликав французів не голосувати за Марін Ле Пен, оскільки вона захоплюється політикою й ідеологією російського президента Володимира Путіна, а також хоче знищити Євросоюз.

Читайте: Вибори у Франції: "подруга" Путіна обізвала конкурента "слабаком"

"Закликаю співвітчизників по максимуму уникати ідей партії "Національний фронт", - сказав Зідан на прес-конференції Королівського клубу напередодні чергового матчу у чемпіонаті Іспанії.

Після своїх слів Зідан мовчки покинув зал.

Зазначимо, що лідером "Національного фронту" є Марін Ле Пен, що вийшла у другий тур президентських виборів. Її суперником є Еммануель Макрон, за якого керманич "Реалу" не промовив жодного слова.

Читайте: Європарламент почав процедуру позбавлення Ле Пен депутатського імунітету

Цікаво, що у 2012 році Зідан закликав французів не голосувати за Жан-Марі Ле Пена, батька Марін.

"Це може мати серйозні наслідки для Франції, а партія "Національний фронт" не відповідає французьким цінностям", - говорив Зідан у 2002 році.

Читайте: Батько Ле Пен розкритикував її передвиборну кампанію

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?