Зіграйте для нас: Торецьк запрошує музикантів разом відсвяткувати День звільнення міста
Категорія
Україна
Дата публікації

Зіграйте для нас: Торецьк запрошує музикантів разом відсвяткувати День звільнення міста

Зіграйте для нас: Торецьк запрошує музикантів разом відсвяткувати День звільнення міста
Джерело:  online.ua

21-го липня жителі Торецьку Донецької області будуть відзначати День звільнення міста від проросійських бойовиків. Містяни запрошують усіх охочих музикантів відсвяткувати разом цю подію, а також зазначають, що дуже хочуть насолодитися справжньою українською музикою в цей особливий день.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила радіоведуча Соня Сотник, передає ONLINE.UA.

"21 липня Торецьк буде відзначати своє звільнення і повернення в Україну... У влади багато нагальних потреб і найменше вона думає про музику, яка повинна звучати у Торецьку в цей день. Якщо у вас, мої прекарсні друзі музиканти, є можливість поїхати на 21 липня і зіграти для місцевих мешканців, то буду дуже вдячна. Там справді дуже чекають. Зголошуйтеся в приватні. Обіймаю і дякую за те, що перекажете це прохання своїм друзям музикантам", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що нещодавно в Торецьку попрощалися з 15-річною дівчиною, яка загинула від артснаряду бойовиків. Траурна церемонія проходила на території школи, де навчалася Дарина Каземірова - під звуки останнього дзвоника.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що під час обстрілу бойовиками Торецька 21 травня о 06:20, був пошкоджений Центр соціально-психологічної реабілітації, де знаходились 28 дітей віком від 3 до 17 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?