Зірка "50 відтінків сірого" розповіла, що руйнує її життя
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "50 відтінків сірого" розповіла, що руйнує її життя

Зірка "50 відтінків сірого" розповіла, що руйнує її життя
Джерело:  online.ua

Голлівудська акторка та зірка фільму "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон розповіла про те, що руйнує її життя. Красуня зізналася, що на червоній доріжці селебреті завжди відмінно виглядають, посміхаючись перед камерами папараці, проте їх часто переповнюють негативні емоції, передає ONLINE.UA з посиланням на InStyle.

Дакота розказала про щомісячні тортури, які їй доводиться переживати, додавши, що вона не може з цим нічого вдіяти.

"Кожного місяця, в певні дні менструального циклу, я проходжу через пекло. Супутні їм гормональні перебудови просто зводять мене з розуму. І я не можу з цим впоратися", - каже акторка.

Окрім того, вона додала, що кожного разу її шокує все більше те, що відбувається з її тілом і мозком.

"Мої груди збільшується у вісім разів. Це по-справжньому болючий і травматичний період для мене, він руйнує моє життя, а найсумніше те, що я не можу до цього звикнути", – сказала голлівудська акторка.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  голлівудська актриса і посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі

без свідомості опинилась у лікарні через сильне виснаження.  Результати обстеження показали, що Джолі повністю фізично виснажена. Близькі до красуні джерела стверджують, що проблеми зі здоров’ям у актриси вже давно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?