Зірка "50 відтінків сірого" з'явиться в популярному горорі - фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "50 відтінків сірого" з'явиться в популярному горорі - фото

Зірка "50 відтінків сірого" з'явиться в популярному горорі - фото
Джерело:  online.ua

Відома американська акторка та зірка фільму "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон знімається у популярному горорі "Суспірія". Вона вже опублікувала декілька світлин зі зйомок на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Зазначимо, що акторка зіграє у фільмі жахів головну роль.

На знімку Джонсон стоїть в центрі групи людей у театральних танцювальних позах. Всі одягнені в бежеву білизну і дивні костюми темно-червоного кольору з великих мотузок.

Раніше вона також оприлюднила декілька фото, які демонструють новий образ зірки в горорі. Фанати Джонсон в коментарях до світлин зазначають, що їй личить рудий колір волосся.

Над розробкою ремейка працювали майже десять років. Режисером картини став творець фільму "Клич мене своїм ім'ям" Лука Гуаданьїно. Над стрічкою також працюють російський хореограф Олена Фокіна і головна героїня оригінального фільму Джессіка Харпер. За попередніми даними, прем'єра фільму жахів повинна відбутися на 75-му Венеціанському кінофестивалі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  режисерка фільму "Диво-жінка-2" Петті Дженкінс опублікувала у мережі перші кадри блокбастеру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?