Зірка баскетболу Кобі Браянт трагічно загинув - шокуючі подробиці (оновлено)
Категорія
Світ
Дата публікації

Зірка баскетболу Кобі Браянт трагічно загинув - шокуючі подробиці (оновлено)

Зірка баскетболу Кобі Браянт трагічно загинув - шокуючі подробиці (оновлено)
Джерело:  online.ua

Американський баскетболіст Кобі Браянт загинув під час аварії гелікоптера у Сполучених Штатах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

За відомостями меді, 41-річна зірка NBA був у повітряному судні разом з іншими чотирма особами. Трагічний інцидент стався у Калабасасі, Каліфорнія. Населений пункт знаходиться на відстані у 65 кілометрів від Лос-Анджелеса.

Факт падіння гелікоптера з п'ятьма людьми на борту підтвердили в управлінні шерифа округу Лос-Анджелес. Жоден з присутніх не вижив, але на офіційному рівні імен не оголошено.

Пізніше з'ясувалося, що разом з баскетболістом у салоні гелікоптера знаходилася його 13-річна донька Джианна Марія Оноре.

Нагадаємо, Кобі Браянт грав у лавах команди "Лейкерс" з Лос-Анджелеса протягом 20 сезонів NBA. Він 18 разів входив у склад символічну збірну усіх зірок. У 2008 та 2012 роках спортсмен отримував перемогу в Олімпіаді від баскетбольної збірної Сполучених Штатів. Його неодноразово називали ледь не найефективнішим гравцем свого часу та попередніх поколінь.

Також Браянту присудили нагороду "Оскар" у номінації "Найкращий короткометражний анімаційний фільм" - "Дорогий баскетбол".

Закордонні ЗМІ додають, що зірка "Лейкерс" був також відомий своїм потягом до гелікоптерів. Під час ігор та тренувань в NBA він регулярно користувався комерційною моделлю S-76.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий амеркианський співакт фолку Девід Олні помер  під час концерту. На сцені пісняру раптово стало зле. Він вибачився перед фанатами, присів на стілець - його серце припинило битися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?