Зірка “Гри престолів” неочікувано вийшла заміж - перші фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка “Гри престолів” неочікувано вийшла заміж - перші фото

Зірка “Гри престолів” неочікувано вийшла заміж  - перші фото
Джерело:  online.ua

Всесвітньо американська акторка та зірка серіалу "Гра престолів" Софі Тернер та її наречений американський співак Джо Джонас неочікувано для всіх одружилися. Варто зазначити, що до цього закохані зустрічалися три роки, передає ONLINE.UA з посиланням на EntertainmentWeekly.

"Закохані влаштували весільну церемонію після того, як відвідали щорічну премію нагородження 2019 Billboard Music Awards. Джо Джонас виступав на сцені разом зі своїми братами, а після цього вони з Софі Тернер дали обіцянки вірності і кохання один одному в капличці в Лос-Анджелесі. Відомо, що під час їхнього одруження виступав артист, який копіює Елвіса Преслі", - сказано в повідомленні.

"Це моя улюблена пара; які ж вони красиві; не можу дочекатися. коли в них з'являться дітки; неймовірні - на них можна дивитися вічно; цей день нарешті настав - я чекала його цілу вічність; вітаю і бажаю безкінечного щастя", - пишуть фанати пари в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше уважні фанати популярного серіалу "Гра престолів" помітили спойлер на тілі зірки саги — британської акторки Софі Тернер. Зазначається, що Тернер зробила собі нове татуювання. Користувачі мережі вважають, що малюнок може бути спойлером до телевізійного шоу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?