Зірка "Гри престолів" висунула себе на роль Бонда
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Гри престолів" висунула себе на роль Бонда

Зірка "Гри престолів" висунула себе на роль Бонда
Джерело:  online.ua

Зірка кіносаги "Гра престолів" Емілія Кларк заявила про своє бажання виконати головну роль в наступному фільмі про агента 007 Джеймса Бонда.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Daily Star.
"У мене багато нездійснених мрій. Я б хотіла зіграти Джейн Бонд. І своїм партнером я бачу виключно Леонардо ді Капріо", - заявила актриса.
Варто відзначити, що 29-річна Емілія не перша жінка, яка вважає роль агента 007 підходящою для неї.
Раніше актриса Джилліан Андерсон (агент Дана Скаллі з «Секретних матеріалів») перепостила в своєму блозі картинку, на якій її зобразили у вигляді наступного суперагента, і написала: "Це Бонд. Джейн Бонд".
Сама себе висунула популярна індійська актриса Пріянка Чопра - міс світу 2000 року, на Заході відома за серіалом «Куантіко».
Нагадаємо, суперечки навколо кандидатури на роль Бонда почалися одразу після виходу "Спектра" в кінці 2015 року. Також стало відомо, що актор Деніел Крейг відмовився від ролі.
Передбачається, що його замінять Ідріс Ельба, Том Хіддлстон, Том Харді або Ейдан Тернер.
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, британська співачка Адель, яка виконала пісню до фільму про Джеймса Бонда "007: СПЕКТР", презентувала новий кліп на пісню Send My Love (To Your New Lover).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?