Зірка "Гри престолів" вп'яте одружується
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Гри престолів" вп'яте одружується

Зірка "Гри престолів" вп'яте одружується
Джерело:  Daily Mail

Зірка серіалу "Гра престолів", відомий британський актор Шон Бін вирішив знову одружитися. Обраницею артиста стала його давня подруга Ешлі Мур, яка молодша за актора на 27 років.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Весілля відбуватиметься в англійському графстві Сомерсет цього літа. За словами самого Шона, він зробив пропозицію Ешлі кілька років тому, хоча і не планував більше одружуватися.

До речі, актор вп'яте піде під вінець.

Читайте також: В мережі з'явилися нові кадри сьомого сезону "Гри престолів"

"Чесно кажучи, я не планував більше одружуватися. Але я і не думав, що зустріну таку дивну жінку, як Ешлі. З нею я хочу провести все своє подальше життя", - наголосив Бін.

Шон Бін та Ешлі Мур

Вперше Шон Бін одружився у 1981 році. Тоді супутницею 21-річного актора стала перукар Дебра Джеймс. З 1990 по 1997 роки він прожив в браку з актрисою Мелані Хилл, яка народила йому дочок Лорну і Моллі. Наступною пасією голлівудського актора стала його колега Ебігейл Краттенден, яка народила йому доньку Еві Наташу. Вчетверте він одружувався з акторкою Джорджіне Саткліфф.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що американський актор Пітер Дінклейдж, відомий за роллю Тіріона Ланністера у серіалі "Гра престолів", і його дружина Еріка Шмідт чекають на другу дитину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?