Зірка хіп-хопу Dr.Dre опинився у лікарні з хворобою мозку: що відомо про його стан
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка хіп-хопу Dr.Dre опинився у лікарні з хворобою мозку: що відомо про його стан

Зірка хіп-хопу Dr.Dre опинився у лікарні з хворобою мозку: що відомо про його стан
Джерело:  online.ua

Один з найбільш відомих зірок хіп-хопу Dr.Dre напередодні був шпиталізований у невідкладному режимі. Лікарі діагностували у репера аневризму — це випуклість артерії у головному мозку, яку спричиняє високий тиск. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

За даними видання, музикант опинився у лікарні Лос-Анджелеса ще напередодні, 4 січня. Аневризма нерідко призводить до інсультів чи навіть смерті, якщо випуклість лопається. Можна сказати, що пацієнту пощастило, адже саме у згадані незворотні моменти в людей виявляють захворювання.

Dr.Dre вже підтвердив факт своєї шпиталізації в Instagram.

"Вдячний моїй родині, друзям і фанатам за їхню зацікавленість та добрі побажання. Я у повному порядку, отримую чудову допомогу від медичної команди. Я залишу лікарню та повернуся додому незабаром", - оголосив репер.

Кілька значних колег, з якими Доктор Дре починав свій шлях та співпрацював надалі, відреагували на новини про шпиталізацію. Репер Ice Cube написав у соцмережі: "Посилайте свою любов та молитви другу Dr.Dre".

Також не менш відомий Snoop Dogg звернувся до свого давнього друга в Instagram: "Одужуй, Dr. Dre, ти нам потрібен".

Нагадаємо, на межі 1980-х та 1990-х Dr.Dre прославився як один з учасників гурту N.W.A., які підіймали важливі для бідних верств Лос-Анджелеса теми у своїх гангста-реп-треках.

Пізніше він засновував власні проєкти та навіть лейбл. Ця компанія співпрацювала з безліччю інших хіп-хоп виконавців, особливо відомим став дует Dre зі Snoop Dogg'ом. Також саме він вивів у світ Емінема та спродюсував його перший альбом.

Як повідомляв ONLINE.UA, коронавірус COVID-19 спричинив паузу в роботі над документальним фільмом про The Beatles, до якої залучений режисер Пітер Джексон. Утім, напередодні він звернувся до "всіх фанатів" гурту з відеороликом, у якому продемонстровано окремі фрагменти стрічки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?