Зірка "Кварталу 95" розповіла, на кого схожі її діти
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Кварталу 95" розповіла, на кого схожі її діти

Зірка "Кварталу 95" розповіла, на кого схожі її діти
Джерело:  ТСН

Актриса студії "Квартал 95"Олена Кравець, яка недавно народила двійню, розповіла, як поєднує роботу і материнство і розкрила секрет, на кого схожі її малюки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
"У нас колись був жарт в "Кварталі": він схожий на дідуся? - Ні, він схожий на маленького хлопчика. Мені здається, Ваня схожий на дідуся, Катя - на Машу. Там зараз така гримуча суміш, взагалі. Вони так швидко змінюються, що складно сказати, але вони - наші", - поділилася Олена.
Також актриса зазначила, що із задоволенням займається материнськими клопотами.
«Зараз навряд чи чимось здивую, вони поки дуже маленькі. Вони поки дозрівають, багато їдять, сплять, вже багато граються. З ними вже не вийде просто погодувати і поспати. Я не знаю, це - така гама емоцій: щодня щось нове, я навіть нічого виділити не можу, все просто заново переживається. Я дуже щаслива», - зазначає Кравець.
Також Олена розповіла, що колеги з розумінням ставляться до її нового статусу.
"Це такий парадокс: я нудьгувала по роботі, коли була вагітна, коли вже з дітьми. Зараз на репетиціях і під час зйомок я сумую за дітьми. Слава Богу, що є можливість встигати і там, і там. Хлопці з розумінням ставляться до всього, я можу вибірково підходити до графіка", - додала вона.
Нагадаємо, Олена Кравець народила двійню і назвала новонароджених сина і дочку Іваном і Катериною. Відзначимо, що тепер в родині Олени та її чоловіка троє дітей, пара також виховує 13-річну дочку Марію.
Як повідомляв ONLINE.UA, Кравець вперше після пологів вийшла на сцену. Актриса з'явилася на зйомках півфіналу телепередачі "Ліга сміху", де вона увійшла до складу журі та стала тренером команди "VIP Тернопіль".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?