Зірка "Кварталу 95" змінилася до невпізнання: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Кварталу 95" змінилася до невпізнання: опубліковано фото

Зірка "Кварталу 95" змінилася до невпізнання: опубліковано фото
Джерело:  Instagram

Актриса студії "Квартал 95"Олена Кравець, яка недавно народила двійню, здивувала шанувальників кардинальною зміною іміджу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Валерія Жидкова.
Колега Олени розмістив у своєму мікроблозі спільне фото з актрисою, яке супроводив підписом: "Фото з незнайомкою за лаштунками".
На знімку Кравець постала в новому образі. Олена зробила коротку стрижку, а також перефарбувалася в брюнетку.

Читайте також: "Квартал 95" вирішив повторити жорстку пародію про пропагандиста Путіна: опубліковано відео
Користувачі мережі здивувалися такими кардинальними змінами в зовнішності Олени:
"Прикольно звичайно, але все ж Олені більше личить з довшим волоссям (таке як у неї було)", "Серйозно???", "Лєнка??? Та ладно?!", "Несподіванка", "Олена постриглася чи це перука?", - пишуть вони.


Як пізніше з'ясувалося, фото було зроблено за лаштунками під час запису новорічного випуску "Вечірній квартал", де Олена Кравець зіграла нардепа Надію Савченко: боса, в білій сорочці, чорних брюках і з короткою стрижкою.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олена розповіла, як поєднує роботу і материнство, і розкрила секрет, на кого схожі її малюки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?