Зірка "Сутінок" повідомив усім фанатам неймовірну новину
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Сутінок" повідомив усім фанатам неймовірну новину

Зірка "Сутінок" повідомив усім фанатам неймовірну новину
Джерело:  online.ua

Відомий американський актор, який зіграв вампіра Емметта Каллена у фільмі "Сутінки", чекає на народження дитини. Такою надзвичайно приємною новиною він поділився з фанатами у День подяки. Варто зазначити,що малюк стане першою дитиною для подружжя Келлан та Брітані Латс, передає ONLINE.UA.

На яскравій світлині, яку пара опублікувала в Інстаграмі, вони одягнені в джинсові куртки та тримають ще одну в руках. Такий подарунок закохані підготували для майбутньої дитини.

"Дуже вдячний за цей рік... і тим паче за 2020! Я пишаюсь своєю дружиною і тим, що наша родина зросла до трьох. Швидше б побачити тебе, крихітко", – розчулив мережу коментарем молодий татусь.

Варто також згадати, що на початку жовтня Келлан та Брітані відсвяткували другу річницю свого весілля. Актор та модель Келлан зворушливо привітав кохану Брітані, ведучу християнського телеканалу Juce T, на сторінках соціальних мереж.

"Єдина жінка в світі, яку я бачу. Ніщо не зрівняється з твоєю красою як зовні, так і в середині. Для мене честь зробити прекрасне ще гарнішим! Брітані, дякую тобі за те, що ти зробила мене найщасливішою людиною у світі, коли сказала "так", - написав Келлан.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома акторка Крістен Стюарт, яка стала особливо популярною після зйомок у фільмі "Сутінки", не засмучується через розрив стосунків з моделлю Стеллою Максвелл. Нещодавно її сфотографували під час побачення з невідомою рудоволосою дівчиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?