Зіркова українська телеведуча повідомила про свої заручини
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зіркова українська телеведуча повідомила про свої заручини

Зіркова українська телеведуча повідомила про свої заручини
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча Сніжана Єгорова поділилася із шанувальниками радісною новиною про свої заручини. На жаль, поки 47-річна зірка не має наміру розсекречувати ім'я свого обранця. На відповідне зізнання красуня наважилася у Facebook, передає ONLINE.UA.

Сніжана змінила свій статус на "заручена", при цьому зірка не оголосила, хто ж її обранець та коли вона планує піти до вівтаря.

Варто зазначити, що фанати одразу ж відреагували на радісну новину. Сотні підписників блогу Сніжани Єгорової засипали її сторінку привітаннями та питаннями, як звати таємничого нареченого. Однак поки телеведуча не дає жодних коментарів щодо цього.

Нагадаємо, нещодавно преса обговорювала скандальне розлучення Сніжани Єгорової та Антіна Мухарського, про яке пара повідомила в 2015 році. Сталось це після 9 років подружнього життя. Під час шлюборозлучного процесу Сніжана та Антін врегульовували питання про опіку над дітьми, що стало причиною гучних скандалів. Єгорова забороняла колишньому чоловіку бачитись із нащадками, а самого Мухарського називала злісним неплатником аліментів.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що українська телеведуча Сніжана Єгорова потрапила в лікарню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?