Зірку "Сутінок" Крістен Стюарт помітили в обіймах нової дівчини - фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірку "Сутінок" Крістен Стюарт помітили в обіймах нової дівчини - фото

Зірку "Сутінок" Крістен Стюарт помітили в обіймах нової дівчини - фото
Джерело:  online.ua

Американська акторка Крістен Стюарт потрапила в об'єктив папараці під час поцілунку з новою дівчиною. Перші фото з'явилися в Instagram-акаунті Robstenews, передає ONLINE.UA.

ЗМІ помітили зірку в Нью-Йорку зі сценаристкою Ділан Маєр. Дівчата разом сиділи на порозі перед дверима. На одних знімках жінки просто розмовляють, але в кадр також потрапив їх поцілунок.

"Для прогулянки Стюарт вибрала жовту футболку, джинсові короткі шорти і чорні черевики, під які зірка одягла один чорний і один білий носок. Її обраниця була в чорному короткому вбранні з зображенням кобри на грудях", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що Стюарт і Ділан раніше вже були помічені в Лос-Анджелесі разом. Раніше акторка перебувала в стосунках зі стилісткою Сарою Дінкін.

Нагадаємо, Крістіан Стюарт - американська акторка, відома своїми ролями у кінофільмах: "Злови ту дитину", "Кімната паніки", "Затура", "У країні жінок", "Білосніжка та мисливець" та "Сутінки".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що головна красуня італійського кінематографу  Моніка Беллуччі вперше потрапила в об’єктиви папараці зі своїм новим бойфрендом, який є молодшим за неї на 18 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?