Зірваний матч України та Швейцарії: стали відомі сценарії виходу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зірваний матч України та Швейцарії: стали відомі сценарії виходу

Зірваний матч України та Швейцарії: стали відомі сценарії виходу
Джерело:  Sport Arena

Зірваний матч Ліги націй між Україною та Швейцарією можуть визнати технічною поразкою. У цьому разі представники Української асоціації футболу готові звернутися до УЄФА із протестом щодо такого рішення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sport Arena.

За оприлюдненими подробицями, такий варіант розвитку подій ймовірний, якщо українська сторона не домовиться про гру зі швейцарською владою.

Іншими варіантами у цій ситуації стали:

  • проведення матчу на території іншого швейцарського кантону (регіону) під час наступних двох діб;

  • перенесення гри на іншу дату;

  • екстрена заміна збірної командою з іншим складом.

Нагадаємо, матч несподівано скасували, він повинен був пройти на стадіоні в кантоні Люцерн. Причиною стали результати нових тестів на коронавірус серед української збірної.

Напередодні відповідні аналізи отримали Руслан Малиновський, Жуніор Мораес, Сергій Кривцов. Водночас інфекцію виявили також у тренера з фізичної підготовки Івана Баштового.

Мматч повинен був початися 17 листопада о 21:45. Наразі Україна у дивізіоні A4 обіймає третю сходинку з 6-ма балами, попереду нашої збірної Німеччина з 9-ма та Іспанія з 8-ма, а четверту сходинку окупували швейцарці з 3 балами.

Як повідомляв ONLINE.UA, УАФ процитувала пізніше офіційне звернення УЄФА з приводу матчу, який неможливо організувати. Асоціація наголосила, "у зв’язку з компетентним рішенням департаменту охорони здоров’я кантону Люцерн перевести на карантин усю делегацію національної команди України матч Ліги націй УЄФА Швейцарія — Україна не може відбутися". Подальшу долю щодо матчу ухвалюватимуть вже на рівні УЄФА.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?