Зіткнення в США: з'явилися відео та драматичні подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Зіткнення в США: з'явилися відео та драматичні подробиці

Зіткнення в США: з'явилися відео та драматичні подробиці
Джерело:  online.ua

В ході протестів в Вашингтоні проти інавгурації президента США Дональда Трампа 20 січня був поранений поліцейський.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky News.


Також наголошується, що в результаті зіткнень протестуючі розбили вітрини одного з відділень Bank of America і вікна одного з ресторанів McDonald's.


Група чисельністю приблизно 150 осіб також розбивала вікна авто, припаркованих на вулицях міста.


Спецпідрозділи поліції намагалися не допустити протестуючих до вулиць, по яких проходив маршрут президентського ескорту.


Подробиці і онлайн-трансляцію інавгурації Дональда Трампа читайте на ONLINE.UA .


"Близько 150 протестувальників взяли участь в зіткненнях з поліцією у відділення Bank of America і одного з ресторанів McDonald's. Поліція застосувала перцевий газ для того, щоб заспокоїти протестувальників", - сказано в замітці видання.


Після того як поліція оточила протестувальників, вони здалися і почали кричати "не стріляйте".


За інформацією видання The Washington Post, під час зіткнень легкі поранення отримав один поліцейський.


Також з'явилася інформація про затриманих демонстрантів, одягнених в помаранчеві комбінезони з чорними капюшонами, які, ймовірно, покликані символізувати в'язнів Гуантанамо.


Крім того, в столиці США відбулися протести феміністських організацій та організації Black Lives Matter, які вважають, що "переміг не Трамп, а расизм, сексизм і гомофобія".




Як повідомляв ONLINE.UA,  опубліковано повний текст промови 45-го президента США Дональда Трампа, яку він виголосив під час інавгурації у Вашингтоні 20 січня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?