Зізнання Савченко про поїздку на Донбас підірвало мережу: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Зізнання Савченко про поїздку на Донбас підірвало мережу: з'явилося відео

Зізнання Савченко про поїздку на Донбас підірвало мережу: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Заява про подорож на оккуповані території Донбасу Надії Савченко, народного депутата від фракції «Батьківщина» і представника України в Парламентській асамблеї Ради Європи, викликало справжній вибух у соціальних мережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Виступаючи з трибуни ПАРЄ, Савченко, зокрема, заявила: «Я була на окупованій території досить недавно, і, як це не дивно, спілкувалася з тими, хто тримав мене в полоні".
Також вона додала, що багато бойовиків розчарувалися в Росії - «70% людей і навіть ті, хто тримав мене в полоні, шкодують про те, що вони підняли зброю".


У свою чергу, користувачі соціальних мереж досить скептично сприйняли розповідь нардепа.
Так, український блогер Микола Морозюк в своєму Facebook написав: "Савченко зізналася в ПАРЄ, що їздила на окуповані території. Ну ось навіщо ти туди їздила? Тебе усією країною і всім світом визволяли ... Тільки щоб через два місяці ти туди поїхала й тебе вдруге взяли в полон !!! ??! ?? Зрозуміло, що політичний піар справа тонка, але у мене викликає питання, чи правда був полон? Якщо пані Надія там мило зараз відгукується про своїх карателів ».
Сергій Остапенко: «Якби взяли, багато б видихнули з полегшенням».





Нагадаємо, раніше Надія Савченко заявляла, що не намагалася зустрітися з ватажком ДНР Олександром Захарченко під час подорожі на Донбас, але веде про це переговори.
Як повідомляв ONLINE.UA, штаб АТО при СБУ спростував інформацію про те, що він фінансував книгу Савченко "Сильне ім'я Надія", яку випустило видавництво "Юстиниан".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?