Злата Огнєвіч представила Юрмалі українську пісню: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Злата Огнєвіч представила Юрмалі українську пісню: опубліковано відео

Злата Огнєвіч представила Юрмалі українську пісню: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Українська співачка і екс-народний депутат Злата Огнєвіч

виступила в латвійському місті Юрмала на фестивалі Лайми Вайкуле, де виконала свою нову україномовну пісню "За літом, за весною".


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Спочатку співачка з'явилася на сцені концертного залу "Дзінтарі" з популярним латиським виконавцем Янісом Стібелісом, з яким виконала композицію Раймонда Паулса - "Любов настала".


Пізніше для глядачів курортного містечка артистка заспівала свій україномовний хіт "За літом, за весною", на який недавно представила кліп. Свій виступ Злата супроводила такими словами:


"Хочу виконати для вас свою пісню! З України, з великим серцем, для наших прекрасних друзів в Юрмалі - "За літом, за весною"!", - сказала співачка.



Композиція була сприйнята бурхливими оваціями. Однак пісня сподобалася не тільки глядачам, але і господині вечора - Лаймі Вайкуле.


Відзначимо, сьогодні публіка в Юрмалі почує ще дві пісні у виконанні Злати Огнєвіч - "Мереживо" і "Моя мелодія".


Нагадаємо,

5 липня в Юрмалі стартував чотириденний фестиваль популярної музики "Лайма Вайкуле. Юрмала. Рандеву", організований співачкою Лаймою Вайкуле

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?