"Злі невдахи": Трамп прокоментував теракт в Манчестері
Категорія
Світ
Дата публікації

"Злі невдахи": Трамп прокоментував теракт в Манчестері

"Злі невдахи": Трамп прокоментував теракт в Манчестері
Джерело:  CNN

Президент США Дональд Трамп назвав організаторів теракту в Манчестері, жертвами якого стали 22 людини, "злими невдахами".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

"Так багато молодих, красивих і невинних людей, які жили і насолоджувалися своїм життям, були вбиті злими невдахами. Я не буду називати їх монстрами, тому що їм сподобався б цей термін. Вони вирішили б, що це чудове ім'я. Я буду називати їх тепер невдахами, тому що це те, ким вони є", - сказав Трамп.

Читайте також: Порошенко та Гройсман відреагували на теракт в Манчестері

Президент США також висловив глибокі співчуття жителям міста Манчестер після нападу і зазначив, що США солідарні з Британією.

Нагадаємо, вибух стався 22 травня близько 22:35 за місцевим часом, коли вже практично завершився виступ поп-діви Аріани Гранде. Поліція вважає, що напад було скоєно однією людиною. Нападник помер на місці після того, як детонував вибуховий пристрій.

Як повідомляв ONLINE.UA, терористичне угруповання "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність за теракт в Манчестері, жертвами якого стали 22 людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?