Зливи з грозами і похолодання: синоптики попередили про погіршення погоди в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Зливи з грозами і похолодання: синоптики попередили про погіршення погоди в Україні

Зливи з грозами і похолодання: синоптики попередили про погіршення погоди в Україні
Джерело:  online.ua

З понеділка, 7 травня в Україні значно зіпсується погода. У всіх областях країни пройдуть зливи з грозами, а температура повітря опуститься на кілька градусів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцент.

Сильні дощі на початку тижня очікуються в західних і центральних областях. Зокрема, в Рівному, у Львові, Луцьку, Житомирі, Івано-Франківську, Чернівцях, Хмельницькому та Тернополі на тлі сильних злив з грозами значно похолодніщає. Температура опуститься до +16 ... + 18С° вдень, а вночі стовпчики термометрів сягнуть відміток близько +6 ... +8С°.

Погода в Україні 7 травня

Дощової погода 7 травня буде також в Києві, Херсоні, Миколаєві, Одесі, Черкасах, Чернігові, Сумах та Кропивницькому. Там очікуються короткочасні зливи з грозами, але температура повітря продовжить триматися на позначках в +25 ... + 27С°.

Погода в Україні 8 травня

Сухо, у понеділок, 7 травня буде тільки на сході України. У Луганській, Харківській і Донецькій областях буде сонячно і спекотно - температура вдень там сягатиме +27 С°.

Погода в Україні 9 травня

У вівторок, 8 травня, і в середу, 9 травня, дощі накриють всю територію України. Тільки в кінці тижня, 11 травня, очікується поліпшення погоди - в центральних, південних, північних і східних областях вигляне сонце.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії перед травневими святами випав сніг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?