Злочинець видав себе за дівчину, щоб втекти з в’язниці – відео
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Злочинець видав себе за дівчину, щоб втекти з в’язниці – відео

Злочинець видав себе за дівчину, щоб втекти з в’язниці – відео
Джерело:  The Guardian

Бразильський наркоторговець Клаувіно де Сільва вигадав майже ідеальний план, як втекти з в’язниці. Для цього він надів на себе перуку, силіконову маску і одяг власної дочки. Тим не менш, все це не спрацювало – злочинця видана нервозність.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian, Клаувіно де Сільва вважається одним з найбільш небезпечних кримінальних авторитетів Ріо-де-Жанейро. Оскільки він не бажав проводити наступних кілька років у тюрмі, йому прийшла ідея видати себе за власну 19-річну доньку, яка відвідувала його за гратами.

Під час побачення з донькою злочинець надів на себе перуку, силіконову маску, а також одяг, в якому вона прийшла: рожеву футболку з пончиками і джинси. За планом Сільви, донька повинна була залишитися у в’язниці. Тепер поліція притягає її в якості співучасниці невдалої спроби втечі з в’язниці Герісіно.

Донедавна Клаувіно де Сільва керував одним з найбільших злочинних кланів в Ріо-де-Жанейро. У 2005 році під контролем його банди знаходилося більше половини найнебезпечніших районів міста і майже увесь незаконний оборот наркотиків в Ріо.

Нагадаємо, що не так давно статистика виявила найбільш кримінальні регіони України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?