Злочини на Майдані: з ДБР надійшли новини щодо розслідування
Категорія
Політика
Дата публікації

Злочини на Майдані: з ДБР надійшли новини щодо розслідування

Злочини на Майдані: з ДБР надійшли новини щодо розслідування
Джерело:  online.ua

Справи щодо злочинів на Майдані будуть вести представники спеціального підрозділу Державного бюро розслідувань. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал директора відомства Романа Труби.

За його словами, відповідну структуру вже офіційно створено. "Кращі, професійні слідчі" будуть працювати над розкриттям злочинів, вчинених під час протестних акцій у центрі Києва у 2013-2014 роках.

"Як тільки ГПУ завершить усі процесуальні дії та передасть нам матеріали кримінальних проваджень, слідчі приступлять до роботи", - пояснив Труба.

Директор ДБР також нагадав, що Генпрокуратура завершує досудове розслідування відповідних кримінальних проваджень 20 листопада. Представники відомства матимуть три місяці для передачі матеріалів у бюро.

"Наразі в прокуратурі триває інвентаризація матеріалів, як тільки колеги її завершать, ми готові розслідувати "справи Майдану", - додав директор.

Як повідомляв ONLINE.UA, адвокатка, яка захищає інтереси сімей Героїв Небесної Сотні, нагадала про юридичні проблеми навколо розслідування "справ Майдану". Верховна Рада не підтримала внесення правок у роботу ДБР, що дозволили б детективам вести їх після 20 листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?