Злом пошти Суркова: соцмережі розбурхав лист про один український ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Злом пошти Суркова: соцмережі розбурхав лист про один український ЗМІ

Злом пошти Суркова: соцмережі розбурхав лист про один український ЗМІ
Джерело:  online.ua

У мережі звернули увагу на документи з другого дампу зламаного листування помічника президента РФ Владислава Суркова, в яких головний редактор «Російського репортера» Віталій Лейбін розповідає про розмову з главою українських "Вістей" Ігорем Гужвою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Аналітик ЦРУ.
Користувач навів частину тексту, де Лейбін пише Суркову, як він з Гужвою обговорював видання сепаратистських матеріалів в "відносно вільних ЗМІ" в Україні. Також він опублікував уривок з порадами головного редактора «Російського репортера» по організації проросійських бойовиків на окупованих територіях Донбасу.
"Увага, МЯКОТКА. Ручний журналіст Суркова Лейбін пише про зустріч з главою українського холдингу «Вести» і радить, як облаштувати ДНР", - написав Аналітик ЦРУ.







Як повідомляв ONLINE.UA, після оприлюднення листування Суркова, в якій йшлося про дестабілізацію ситуації в Закарпатській області, губернатор області Геннадій Москаль доручив СБУ перевірити місцевого активіста Івана Данацко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?