Злом пошти Суркова: знову доведено присутність армії Росії на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Злом пошти Суркова: знову доведено присутність армії Росії на Донбасі

Злом пошти Суркова: знову доведено присутність армії Росії на Донбасі
Джерело:  online.ua

В електронному листуванні помічника президента Росії Володимира Путіна Владислава Суркова, якого називають «сірим кардиналом» Путіна в питаннях Криму і Донбасу, опублікованій українськими хакерами, виявили черговий доказ участі російських кадрових військових у війні на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Meduza.
З документів листування Суркова слідує, що в червні 2014 року один з ватажків бойовиків Денис Пушилін, тодішній «голова президії верховної ради ДНР», відправив Суркову лист зі списком загиблих "ополченців» і цивільних осіб з 24 травня по 6 червня 2014 року.
У таблиці навпроти одного з безіменних загиблих зазначено "Псковський ВДВ", відзначає видання.
Відзначимо, восени 2014 року в соцмережах і ряді ЗМІ широко обговорювалася загибель псковських десантників на Донбасі.
При цьому в Росії завжди офіційно заперечували наявність регулярних Збройних сил РФ на Донбасі.
Відзначимо, в мережі продовжують сперечатися з приводу достовірності даних про листування Суркова, наданих українськими хакерами.
Як повідомляв ONLINE.UA, після повідомлень про злом пошти Суркова з'явилося докладне роз'яснення суті опублікованих документів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?