ЗМІ: адвокат Трампа хоче зустрітися із Зеленським - відома причина
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ: адвокат Трампа хоче зустрітися із Зеленським - відома причина

ЗМІ: адвокат Трампа хоче зустрітися із Зеленським - відома причина
Джерело:  online.ua

Персональний адвокат глави Білого дому Дональда Трампа, Рудольф Джуліані, хоче приїхати до Києва та зустрітися з новообраним президентом Володимиром Зеленським. Юрист планує переконати Зеленського продовжити розслідування в інтересах Білого дому.

Проце повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

Зазначається, що перше стосується розслідування про втручання РФ у президентські вибори США 2016 року. Інше щодо участі сина екс-віце-президента Джозефа Байдена в роботі української газової компанії, яка належить українському олігарху. У матеріалі зазначено, що ймовірно йдеться про компанію Burisma Holding Ltd., зареєстровану на Кіпрі. Її пов'язували з міністром екології в останньому уряді Миколи Азарова Миколою Злочевським.

Сам юрист зазначив, що про зустріч із новонообраним президентом Зеленським просив "через посередників".

"Я збираюся розповісти йому все, що я знаю про людей, які його оточують, і наскільки важливо провести повне, справедливе розслідування", – додав Джуліані.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дональд Трамп подзвонив новообраному президенту України Володимиру Зеленському.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?