ЗМІ дізнались про приховані статки кандидата в депутати Артеменка
Категорія
Економіка
Дата публікації

ЗМІ дізнались про приховані статки кандидата в депутати Артеменка

ЗМІ дізнались про приховані статки кандидата в депутати Артеменка
Джерело:  apostrophe.ua

Про те, що дохід кандидата в депутати Сергія Артеменка за 2017 рік склав 32,5 тис грн, а ця цифра складається із зарплати (12,5 тис грн) та доходу від продажу майна (20 тис грн). Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Апостроф.
За даними журналістів він задекларував: квартиру дружини в Луганську площею 73 кв.м., два авто: свій – Mitsubishi Pajero Sport (2010 року випуску) та дружини – Kia Rio (2010 р.в.); цінні папери акції ПАТ "Укртелеком" номінальною вартістю 765 грн.
За його словами, жодних заощаджень він та його родина за попереднє роки не мають.
В минулому році він додав до статків два причепа для човнів та один човен Finval 475 EVO (за таку вже вживану модель в Києві просять 18,5 тис дол), а дружина депутата поміняла авто Kia Rio на Kia Sportage (останнє коштує не менше 28,9 тис євро).
Водночас, кандидат Артеменко є єдиним утримувачем родини, що отримує середньомісячний офіційний дохід у розмірі 2,7 тис грн. В 2016-му році його сім'я жила на 1,4 тисяч грн протягом місяця. Таким чином реальної адреси проживання у сім'ї Артеменка немає, а придбати човни та авто він не міг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?