ЗМІ дізналися про резонансну обіцянку радника Трампа Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ дізналися про резонансну обіцянку радника Трампа Росії

ЗМІ дізналися про резонансну обіцянку радника Трампа Росії
Джерело:  Reuters

Журналісти з'ясували, що за місяць до інавгурації президента США Дональда Трампа його радник з національної безпеки Майкл Флінн в приватному порядку обговорював з російським послом питання скасування санкцій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Джерела видання The Washington Post заявили, що результатом спілкування Флінна з російським послом став "потенційно нелегальний" сигнал Росії про те, що санкції проти РФ, впроваджені екс-президентом США Бараком Обамою в грудні 2016 року, можуть бути скасовані.

Читайте також: Стали відомі цікаві подробиці розмови Путіна і Трампа
Reuters зазначає, що не може підтвердити інформацію The Washington Post. Видання нагадало, що місяць тому, з посиланням на три джерела повідомляло про те, що 29 грудня Флінн мав п'ять телефонних розмов з послом Росії Сергієм Кисляком.
Як повідомляв ONLINE.UA, телефонна розмова Трампа і Путіна відбулася 28 січня і тривала 40 хвилин.
Також нагадаємо, що після переговорів лідерів США і Росії в мережі відзначили, що Трамп не став домовлятися про зустріч з Путіним, вирішивши спочатку провести зустріч з президентом України Петром Порошенком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?