ЗМІ дізналися про секретний проект Microsoft
Категорія
Технології
Дата публікації

ЗМІ дізналися про секретний проект Microsoft

ЗМІ дізналися про секретний проект Microsoft
Джерело:  online.ua

Ще три роки тому відома американська компанія Microsoft створила смартфон з двома екранами. Зазначається, що проект був секретним, тому жодних анонсів у ЗМІ за весь цей час не з'являлося, передає ONLINE.UA з посиланням на Phone Arena.

Гаджет мав два дисплеї, які з'єднувалися між собою за допомогою спеціальної кейс-кришки екрану.

"Функції у смартфона були ті ж, що у нинішніх "гнучких" смартфонів: зняти обмеження звичайних смартфонів, привнести багатофункціональність, дати більше місця для розваг та інші.Зараз відразу кілька подібних смартфонів від брендів Samsung, LG і Huawei перебувають в розробці. Вони мають надійти на ринок в майбутньому році", - сказано в повідомленні.

Джерела ЗМІ зазначають, що від секретної розробки Microsoft вони відрізняються цілісністю двох екранів і підтримкою технології 5G.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  відомий мільярдер, засновник компанії Microsoft Білл Гейтс знявся в одній із серій науково-популярного серіалу "Теорія великого вибуху". Прем’єра серії з одним з найбагатших людей планети відбулася в березні 2018 року, — в ній Гейтс виступив в ролі запрошеної зірки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?