ЗМІ дізналися про таємну зустріч глави Кабміну - перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ дізналися про таємну зустріч глави Кабміну - перші подробиці

ЗМІ дізналися про таємну зустріч глави Кабміну - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук та керівник Офісу президента Андрій Єрмак таємно зустрілися у київському ресторані "Сутра" у неділю ввечері. Про це повідомляє журналіст Крістофер Міллер у Twitter, передає ONLINE.UA.

Журналіст зазначив, що став свідком зустрічі Гончарука і Єрмака в індійському ресторані "Сутра" у Києві.

"Розмова, безумовно, серйозна, але ведеться приглушеними голосами. Нічого не чую... Щойно вони закінчили розмову і поїхали. Не почув багато, але чув ім'я Ігоря Коломойського", - написав Крістофер Міллер.

Журналісту BuzzFeed News Тетяні Козирєвій вдалося зняти, як Гончарук і Єрмак залишають ресторан.

Як відомо, 28 лютого український лідер Володимир Зеленський скерував голові парламенту Дмитру Разумкову листа з вимогою скликати позачергове засідання ВР, на якому можуть розглянути питання щодо уряду. За попередніми даними, парламент збереться о 16 годині 4 березня. В українських медіа поширюється інформація, що на позачерговому засіданні ВР, скоріш за все, відбудеться голосування за відставку глави уряду Олексія Гончарука. Варто зазначити, що трохи пізніше апарат ВРУ оприлюднив порядок денний позачергового пленарного засідання, ще зазначено, що 4 березня серед іншого планується розгляд  питань про Кабінет міністрів та діяльність силовиків у сфері подолання корупції та зміцнення правопорядку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  у Зеленського розкрили деталі кадрових змін в Кабміні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?