ЗМІ дізналися про важку хворобу сирійського друга Путіна: в мережі буря
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ дізналися про важку хворобу сирійського друга Путіна: в мережі буря

ЗМІ дізналися про важку хворобу сирійського друга Путіна: в мережі буря
Джерело:  Daily Sabah

В інтернеті з'являється все більше повідомлень про те, що президент Сирії Башар Асад потрапив до лікарні в критичному стані і чи не при смерті.
Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Dailysabah.com, відомий телеведучий каналу Al Jazeera Фейсал аль-Касем заявив, що Асад прикутий до ліжка, але не в комі. Телеведучий зазначив, що Асад повинен сприйняти свою хворобу як "знак згори", щоб зупинити вбивство сирійців.
Ліванська газета al-Mustaqbal написала, що президент Сирії госпіталізований з ішемічним інсультом.

Читайте також: Бракує Розенбаума з гітарою: в мережі висміяли відео російської армії в Сирії
Чутки також підтвердив російський блогер-аналітик, відомий адепт "русского міра" Анатолій Несміян, який пише під ніком Ель Мюрид.
"Все більше підтверджень про різке погіршення здоров'я Асада. Повідомляється про те, що він поміщений в лікарню партії Баас під нагляд російських медиків. Є повідомлення про те, що російські військові контролюють деякі урядові будівлі. Можливим наступником називають Махер Асада", - написав він у своєму блозі в ЖЖ.
"Хвороба виглядає політично дуже своєчасною. Втім, як і трагічний результат. Він відкриє відразу багато можливостей. Махер Асада, природно, ні Захід, ні опозиція теж не визнають, а й у Росії не буде необхідності чіплятися за нього", - додав блогер.
Чутки про хворобу сирійського диктатора викликали великий ажіотаж, їх активно обговорюють користувачі соцмереж.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міжнародна група розслідувань Bellingcat викрила Росію в нахабній брехні щодо Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?