ЗМІ дізналися вражаючу новину про Меган Маркл
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

ЗМІ дізналися вражаючу новину про Меган Маркл

ЗМІ дізналися вражаючу новину про Меган Маркл
Джерело:  online.ua

Герцогиня Сассекська Меган Маркл знову при надії. Такою радісною новиною поділилося видання "Daily Mail" з посиланням на близьке оточення колишньої акторки, передає ONLINE.UA.

Згідно з даними ЗМІ, Маркл нібито вже розповіла своїм друзям про другу вагітність.

"Також герцогиня має намір народжувати в США. Маркл хоче народити другу дитину в Лос-Анджелесі, де народилася і виросла вона сама. Коли вона була вагітна в Британії, то відчувала себе самотньо і некомфортно. На користь вагітності герцогині нібито говорить її підвищений інтерес до тем планування дитини, вагітності та пологів. Крім того, під час зустрічі з сім'ями військовослужбовців принц Гаррі нібито цікавився, як живеться парам з двома дітьми", - сказано в повідомленні.

 Варто зазначити, що офіційних коментарів ніхто з королівської сім'ї Британії поки що не давав.

Як відомо, Меган Маркл народила первістка 6 травня 2019 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що принц Гаррі і його дружина Меган Маркл образили королеву Єлизавету II, оскільки не прийняли її запрошення погостювати у замку Балморал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?