ЗМІ дізналися, який футбольний клуб може очолити Шевченко
Категорія
Спорт
Дата публікації

ЗМІ дізналися, який футбольний клуб може очолити Шевченко

ЗМІ дізналися, який футбольний клуб може очолити Шевченко
Джерело:  online.ua

Очільники футбольного клубу "Мілан" розглядають можливість запрошення на роботу Андрія Шевченка у статусі головного тренера. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Tuttomercatoweb.

За інформацією журналістів, чинний тренер Марко Джампаоло може бути звільнений. Останнім часом команда зазнає поразки, демонструючи повну неефективність тренерського складу.

Згідно з публікацією видання, Джампаоло отримав своєрідний ультиматум - виправити становище протягом тижня. У разі нової невдачі керівництво клубу ініціює переговори з новим тренером.

Відомо, що "Мілан" програв 4 матчі з останніх 6. Команда обіймає 16-ту сходинку національного чемпіонату Італії. Це є близьким до вильоту становищем.

Нагадаємо, наразі Шевченко виступає головним тренером збірної України. Він виходив на поле у кольорах "Мілана" з 1999 до 2006 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, FIFA визнала аргентинського футболіста Ліонеля Мессі найкращим футболістом сезону 2018-2019. Він, таким чином, отримав вже шосту однакову нагороду протягом своєї кар'єри. Цікаво, що колеги вважали більш реальним присудження цього статусу нідерландцю Вірджилу ван Дейку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?