ЗМІ: коханка Путіна Кабаєва народила двійню
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ: коханка Путіна Кабаєва народила двійню

ЗМІ: коханка Путіна Кабаєва народила двійню
Джерело:  online.ua

Олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Аліна Кабаєва, якій приписують роман із очільником Кремля Володимиром Путіним, народила двійню. Офіційного підтвердження цього поки немає, передає ONLINE.UA з посиланням на dom2life.

Зазначається, що колишня спортсменка начебто стала мамою 7 травня. За даними інсайдерів видання, Кабаєва народжувала у Москві – у центрі акушерства і гінекології імені Кулакова. На час її перебування у клінці весь поверх, на якому розташовувалась її VIP-палата, переселили у кімнати на інших поверхах.

Також вказано, що жінка перебувала в оточенні численних охоронців, які пильнували, аби поблизу породіллі не з'явилась жодна стороння людина. Їжу привозили на замовлення з елітних ресторанів. Імена немовлят, як і факт їхньої появи, тримають у секреті.

"Ми не коментуємо чутки", – сказала одна з помічниць Кабаєвої.

Аліна Кабаєва - російська спортсменка (художня гімнастика), громадський і політичний діяч, менеджер. C вересня 2014 року - Голова ради директорів холдингу "Національна Медіа Група" . З 2016 року очолює раду директорів ЗАТ "Спорт-Експрес".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше видання Reuters видало компромат на Путіна, в якому з’явилася інформація про операції з нерухомістю людей з близького оточення президента Росії, а також згадується прізвище Кабаєвої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?