ЗМІ назвали головного "браконьєра" топ-менеджерів Microsoft
Категорія
Технології
Дата публікації

ЗМІ назвали головного "браконьєра" топ-менеджерів Microsoft

ЗМІ назвали головного "браконьєра" топ-менеджерів Microsoft
Джерело:  online.ua

Представник Amazon Джефф Безос "переманив" більше топ-менеджерів Microsoft, ніж будь-яка інша технологічна компанія за останні декілька років.

Про це повідомляє телеканал CNBC з посиланням на свої джерела, передає ONLINE.UA.

Вказано, що протягом останніх 3 років Amazon працевлаштував щонайменше 30 екс-керівників вищої ланки Microsoft.

"Показником є приклад, коли віце-президент Microsoft Девід Тридвель, який провів у компанії Білла Гейтса більше 20 років, перейшов під керівництво генерального директора міжнародного бізнесу Amazon Джеффа Уїлькі. Також директор по продукту у Microsoft Марк Уїттен пішов з компанії, щоб зайняти пост віце-президента Amazon", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що в самій компанії Безоса відмовилися коментувати цю інформацію. У Microsoft також не вдалося отримати коментар, додав телеканал.

ЗМІ зазначає, що кількість працівників компанії Amazon з 2015-го до 2017 року збільшилася більш ніж у два рази - до 577 тис. осіб.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відомий IT-гігант, компанія Microsoft, запустила унікальний проект, в ході якого спеціалісти навчать штучний інтелект виявляти хвороби у людей на ранніх стадіях. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?