ЗМІ назвали ім'я наступника відомого грузина в Одесі: спливла цікава деталь
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ назвали ім'я наступника відомого грузина в Одесі: спливла цікава деталь

ЗМІ назвали ім'я наступника відомого грузина в Одесі: спливла цікава деталь
Джерело:  Думська

Після відходу екс-заступника глави МВС Грузії Гіоргі Лорткіпанідзе з поста керівника Головного управління Національної поліції України в Одеській області, на цю посаду призначили генерала поліції третього рангу Дмитра Головіна.


Про це заявили джерела в правоохоронних органах, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Думську".


Відомо, що з березня 2012 року по кінець 2015 Головін в ранзі полковника служив в Одесі главою регіонального управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків, після чого зайняв пост заступника голови ГУВС.


Читайте також: Саакашвілі гнівно прокоментував відхід соратника: з'явилося відео заяви Лорткіпанідзе


При цьому, в березні 2015 року в торговому центрі в Одесі зловмисник взяв у заручники двох співробітниць однієї з аптек. Головін зміг домовитися про обмін робітниць на себе, після чого переконав правопорушника здатися. Цей інцидент став причиною вручення Головіну ордена "За мужність" III ступеня.


З літа 2016 Головін служив на посаді глави департаменту карного розшуку Національної поліції України, і 10 листопада його повинні будуть представити в одеському управлінні поліції.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Черкасах розпочалися протести через призначення екс-радника мера Харкова Валерія Лютого главою ГУНП в Черкаській област і.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?