ЗМІ назвали Лубинця одним з найменш результативних нардепів
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ назвали Лубинця одним з найменш результативних нардепів

ЗМІ назвали Лубинця одним з найменш результативних нардепів
Джерело:  Еспресо

Нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Дмитро Лубинець за свою депутатську каденцію подав до парламенту 184 законодавчі ініціативи, з яких згодом діючими актами стали тільки 38 документів.
Про це повідомляє "Еспресо ТБ" з посиланням на статтю видання "КП в Украине" "Топ-фейл в роботі депутатів поточного скликання ВР", в якій проаналізовано ефективність роботи нардепів.
"Народні обранці часом випробовують свій електорат на міцність, пропонуючи шалені і нікому не потрібні ідеї", - зокрема відзначають автори матеріалу.
До загального переліку сумнівних ініціатив вони включили недавно підписаний президентом України Закон №5114 (введення обмежень доступу на ринок іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту з виключенням для ручної поклажі пасажирів); новий законопроект про поштовий зв'язок від Міністерства інфраструктури, який об'єднав усі служби доставки; законопроект №4303 про заборону гастролей російських артистів, не готових засуджувати агресію своєї країни проти України, що не зібрав достатньої кількості голосів; а також законопроект №2252а, що дозволяє ув'язненим використовувати жаргон і робити татуювання. При цьому найбільше "балів" в умовному антирейтингу набрав представник пропрезидентської політичної сили Дмитро Лубинець, законодавча активність якого була розглянута як в розрізі результативності та корисності ідей, так і в розрізі загроз, що виходять від окремих законопроектів.
"Безпека українців мало хвилює депутата від БПП Дмитра Лубинця, що став одним з авторів гучного законопроекту №2891 (про внесення змін до Закону України "Про житлово-комунальні послуги", що дозволяють власникам квартир в багатоповерхових будинках відключатися від тепломереж для підключення систем індивідуального/поквартирного опалення і поставки гарячої води)... Експерти моментально відреагували на таку пропозицію сумною статистикою трагедій в населених пунктах, де в ті чи інші періоди на експериментальному рівні вводилися подібні норми. Та й в принципі, повернення до "буржуйок" в квартирах - це саме те, чого «чекає» євроспрямована нація", - наголошується в статті.
Журналісти підрахували кількість ініціатив народного обранця, а також проаналізували їх подальшу долю. За вирахуванням документів, що стосуються припинення повноважень тих чи інших народних обранців, результативність депутата склала близько 14%.
"І немає нічого дивного, якщо придивитися до цих ініціатив. Дмитро Лубинець то запропонує позбавити державу необхідності фінансувати спортивні школи (проект №4857), то спробує фактично припинити дію банківської таємниці (проект №3479), то підтримає ідею в черговий раз підвищити зарплати депутатам (проект №5573). Одним словом, дуже «корисний» для країни народний обранець", - зазначає ЗМІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?