ЗМІ показали розслідування по Коломойському
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗМІ показали розслідування по Коломойському

ЗМІ показали розслідування по Коломойському
Джерело:  YouTube

Відомий український бізнесмен Ігор Коломойський  активно співпрацював з депутатом Верховної РадиАндрієм Іванчуком, головою уряду Арсенієм Яценюком та низкою народних депутатів.

Про це говориться у розслідуванні програми "Схеми", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радио Свобода.

"Депутати рапортують йому, як школярі вчительці, він не афішує свої візити у високі кабінети на Банковій, вміє домовлятися з політиками ворогуючих таборів і з будь-якої ситуації може отримати власні дивіденди. Це — колишній губернатор Дніпропетровської області і олігарх Ігор Коломойський», — відзначили журналісти.

Також вони підкреслили, що бізнесмен «безперешкодно повернувся до України після майже піврічної відсутності і у розпал політичної кризи із відставкою голови уряду Арсенія Яценюка, котрого олігарх називає "найкращим прем'єром".



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кабмін офіційно підтвердив факт зустрічі Яценюка і Коломойського, де йшлося про долю акцій «Укртранснафти».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?