ЗМІ Путіна видали новий фейк про смерть ветерана в Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ Путіна видали новий фейк про смерть ветерана в Україні

ЗМІ Путіна видали новий фейк про смерть ветерана в Україні
Джерело:  online.ua

Російські ЗМІ, в тому числі і улюблена газета президента РФ Володимира Путіна "Комсомольская правда", поширили неперевірену інформацію про нібито смерть ветерана Другої світової війни Любові Печко, що опинилася випадково замішаною в і нцидент із депутатом Наталією Королевською, яку облили зеленкою на 9 травня в Слов'янську.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
В "Комсомольской правде" з посиланням на маловідоме видання "Інформаційний центр" написали: "У Слов'янську померла герой Великої Вітчизняної війни 91-річна Любов Печко. Вона померла 10 травня - на наступний день після нападу, який влаштували місцеві радикали".


У свою чергу "Інформаційний центр" посилається на повідомлення користувачів соцмереж.




Газета.ру також повідомила про смерть ветерана, облитої зеленкою в Слов'янську.


У свою чергу слов'янське місцеве видання "

Славянск деловой

" повідомило, що 9 травня померла сестра ветерана війни Людмили Печко.


"Учора, 9 травня, з життя пішла її сестра, також ветеран Другої світової війни. Про це сьогодні, 10 травня, під час апаратної наради повідомив міський голова Слов'янська Вадим Лях", - йдеться в повідомленні.


Раніше повідомлялося, що

на ході до Дня Перемоги в Слов'янську стався інцидент не тільки з нардепом Наталією Королевською, яку облили зеленкою, але і з мером Слов'янська Вадимом Ляхом

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?