ЗМІ розповіли про плани Меркель по завершенні терміну повноважень
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ розповіли про плани Меркель по завершенні терміну повноважень

ЗМІ розповіли про плани Меркель по завершенні терміну повноважень
Джерело:  CNN

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель після завершення терміну повноважень знову має намір балотуватися на пост канцлера.


Про це заявив експерт Християнсько-демократичного союзу Норберт Реттген, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю CNN.


Читайте також: Меркель приголомшила новою заявою по Донбасу


Реттген вважає, що Ангела Меркель є "наріжним каменем західної політичної концепції", і тому "буде висуватися і вести себе як відповідальний лідер".


Експерт підкреслив, що "неможливо покладатися тільки на одну людину", але додав: "Вона сповнена рішучості, бажання та готовності вносити свій внесок у зміцнення міжнародного ліберального порядку".


Відзначимо, що офіційного підтвердження даної інформації поки не надійшло.


Парламентські вибори в Німеччині пройдуть в 2017 році, і на них оберуть федерального канцлера держави і 630 депутатів. Якщо Меркель дійсно буде балотуватися і виграє, це буде її четвертий термін на посаді канцлера.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо про результати розмови Ангели Меркель з президентом Росії Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?