ЗМІ розповіли, як Росія зіштовхує лобами Україну та Європу
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗМІ розповіли, як Росія зіштовхує лобами Україну та Європу

ЗМІ розповіли, як Росія зіштовхує лобами Україну та Європу
Джерело:  Depo

Останнім часом в деяких ЗМІ почали з'являтися заяви європейських чиновників, які не мають ніякого відношення до дійсності. При цьому псевдоукраїнські видання тиражують спотворені заяви представників ЄС, намагаючись викликати скептичні настрої серед українців стосовно політики глави держави.
Про це пише сайт depo.ua в статті "Агенти Путіна: хто розхитує ситуацію в Україні", автор якої розбирається в порядку денному проросійських ЗМІ, представлених в Україні.
Згідно з висновками автора матеріалу, як одна з головних тем використовується ситуація зі скасуванням безвізового режиму і мораторію на вирубку наших лісів.
"Російська пропаганда кардинально спотворила проблему: "ліс в обмін на гастарбайтерів", зв'язавши відсутність безвізового режиму з мораторієм на вирубку лісу. Мовляв, якщо Україна погодиться експортувати деревину, тоді знімуть візові обмеження. Парадокс ситуації в тому, що люди, які активно підтримують євроінтеграцію і з надією чекають скасування віз, з таким же завзяттям виступають проти експорту лісу", - зазначає видання.
За його словами, подібна робота, як він їх називає, "агентів" Путіна, зрештою може призвести тільки до одного результату: крок за кроком, новина за новиною буде створено відчуття тотальної "зради".
Народ, утомлений від обману і розчарувань, "прокачаний" пропагандою, підтримає черговий переворот в країні, зміну векторів розвитку і, не доведи Господи, зближення з русскім міром, попереджає журналіст.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?