ЗМІ: Скрипаль підтримує анексію Криму і називає українців "вівцями"
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ: Скрипаль підтримує анексію Криму і називає українців "вівцями"

ЗМІ: Скрипаль підтримує анексію Криму і називає українців "вівцями"
Джерело:  online.ua

Екс-співробітник ГРУ РФ Сергєй Скрипаль заявив, що повністю підтримує політику Кремля щодо України. Про це він розповів ще рік тому в інтерв’ю редактору BBC Марку Урбану, який працював над книгою про шпигунів після "холодної війни", передає ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

За словами журналіста, Скрипаль проводив значну частину свого дня, дивлячись прокремлівський "Первый канал". Окрім того, він підтримує кремлівську лінію з багатьох питань (сидячи в будинку, придбаному британською розвідкою MI6), особливо щодо складних відносин Москви з Україною.

 "Журналіст характеризує екс-розвідника як "російського націоналіста". Скрипаль підтримав анексію Криму 2014 року і зневажливо називав українців "просто вівцями, яким потрібен добрий пастух". Скрипаль також відмовляється вірити, що російські війська таємно воюють на сході України, кажучи, що коли б це було так, то вони швидко б досягли столиці, Києва", - пише видання.

Журналіст також наголосив, що Скрипаль спочатку не повірив у причетність Росії до його отруєння.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  27 серпня були введені нові санкції США проти Росії.  Їх запустили в рамках справи про отруєння Сергія Скрипаля в британському Солсбері, на якого, за даними слідства, з боку Росії була здійснена хімічна атака нервово-паралітичною речовиною "Новачок".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?