ЗМІ знайшли "убиту" дочку президента Узбекистану
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ знайшли "убиту" дочку президента Узбекистану

ЗМІ знайшли "убиту" дочку президента Узбекистану

В Узбекистані вибухнула ціла детективна історія зі старшою дочкою покійного президента країни Іслама Карімова Гульнарою Карімовою, яка нібито померла 5 листопада.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ленту.ру".
Інформацію про смерть дочки екс-президента 22 листопада поширив сайт "Центр-1" з посиланням на співробітника Служби національної безпеки Узбекистану, який побажав залишитися невідомим.
За його словами, жінка померла 5 листопада від отруєння, і її таємно поховали на кладовищі "Мінор" тієї ж ночі. Він заявив, що особисто брав участь у похованні. Журналісти направили владі республіки запит про долю дочки екс-президента і її місцезнаходження, але відповіді не послідувало.
Тим часом інформоване джерело в Ташкенті спростувало інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про смерть Гульнари Карімової, передає "Інтерфакс".
Читайте також: Ка рімова поховали за мусульманськими звичаями: з'явилися відео
Співрозмовник агентства не повідомив подробиць, сказавши лише: "Це повідомлення не відповідає дійсності".
Також "РИА Новости" з посиланням на джерело, близьке до сім'ї покійного президента, повідомило, що дочка Карімова жива. Ні деталей, ні інформації про місцезнаходження дочки покійного лідера країни він також не уточнив.
Ще одне джерело, знайоме з ситуацією, в коментарі Національній службі новин назвало повідомлення про смерть дочки президента фейком. Воно підкреслило, що новинний портал, який опублікував повідомлення, "володіє не дуже якісною репутацією і може бути провідником чиєїсь гри".
Як повідомляв ONLINE.UA, Іслам Карімов помер від гострого порушення мозкового кровообігу з обширним інсультом і був похований у вересні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?