ЗМІ з'ясували, як саме Трамп тиснув на Зеленського
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ з'ясували, як саме Трамп тиснув на Зеленського

ЗМІ з'ясували, як саме Трамп тиснув на Зеленського

Американський президент Дональд Трамп використав віцепрезидента Майкла Пенса для здійснення тиску на Україну. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

За журналістськими даними, саме за вказівкою "боса" Пенс відмовився від поїздки у Київ на інавгурацію президента Володимира Зеленського. Цей інцидент згадується у скарзі розвідника щодо телефонної розмови між лідерами 25 липня.

Пізніше Трамп відправив віцепрезидента до Варшави, де був Зеленський, щоб проінформувати того про затримку військової допомоги. Офіційна версія Вашингтона - корумпованість України.

Сам Пенс, як стверджує його оточення, не був у курсі спроб президента тиснути на союзну державу.

Вимоги Трампа щодо корупції стосуються, перш за все, відомостей про потенційні порушення Гантера Байдена - сина політика від Демократичної партії США. Саме ця зацікавленість у пошуках компромату проти політичного опонента стала причиною гучного скандалу.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дональд Трамп звинуватив Україну у тотальній корупції та ще раз підкреслив, що відмова у наданні масштабній підтримці є стимулом для Євросоюзу приєднатися до фінансування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?