Як івент компанії долають кризу: ініціатива івент агентства ARENA CS
Категорія
Економіка
Дата публікації

Як івент компанії долають кризу: ініціатива івент агентства ARENA CS

Як івент компанії долають кризу: ініціатива івент агентства ARENA CS
Джерело:  online.ua

Для деяких івент компаній ця криза не стала приводом для розпачу — експерти івент бізнесу тепер використовують свій робочий час для професійної трансформації та волонтерської допомоги в боротьбі з пандемією. Ініціатива співробітників івент агентства ARENA CS на власному прикладі демонструє, як створити більше можливостей для позитивного емоційного настрою та посилити віру в людство, повідомляє ONLINE.UA.

Очевидно, що івент бізнес — галузь, яка першою постраждала від пандемії коронавируса. Карантинні заходи змусили організаторів перенести або скасувати всі події: від концертів до конференцій і міжнародних виставок. Збитки в цілому налічують десятки мільярдів. Деякі експерти прогнозують, що повноцінно івент сфера зможе відновитися, навіть, через кілька років.

РУКАМИ І ГОЛОВОЮ: БЕЗКОШТОВНА ДОПОМОГА В БОРОТЬБІ З КОРОНАВІРУСОМ

Всі івенти, які готувала команда ARENA CS на найближчі 2 місяці, перенесені або скасовані. Колектив з 70 висококласних менеджерів позбувся звичного активного способу життя. Щоб зберегти ритм, отримати нову мотивацію, поставити перед собою нові цілі, команда агентства вирішила надати професійну допомогу pro bono (тобто, на волонтерських умовах) для компаній, що ініціюють соціальні проекти (наприклад, закупівлю засобів захисту для лікарів, обладнання для лікарень, доставку ліків і продуктів для пенсіонерів).

"Ця ініціатива — наш спільний внесок в боротьбу за здоров'я нації та відновлення економіки", — зазначають "аренівці".

ARENA CS має власний склад для сортування речей і транспорт, а також у менеджерів є особисті авто. Персонал має в наявності необхідні засоби для захисту і дезінфекції. Гарантуючи безпеку, співробітники агентства стали амбасадорами та координаторами соціальних проектів: взяли на себе пошук постачальників, закупівлі, сортування і доставку.

Співробітники івент агентства готові допомагати безкоштовно і без будь-яких винагород. А ще важливо те, що активна команда зберігає мотивацію, продуктивність і позитивний настрій, підтримує командний дух і лояльність. Приклад ініціативного підходу команди ARENA CS можна перейняти й іншим бізнесам, адже це може не лише принести користь суспільству, а й зберегти здорову атмосферу в колективі, щоб разом ефективно подолати цей непростий історичний етап.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в понеділок, 6 квітня, стали чинними нові обмеження в Україні на тлі пандемії коронавірусу COVID-19. Новий карантинний режим — більш суворий у порівнянні з минулими обмеженнями. Чого саме не слід робити українцям до його скасування — інформує. Головна ідея нового режиму — максимальна ізоляція людей один від одного.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?