Зміни в ПДР: Рада ухвалила відповідний законопроект
Категорія
Політика
Дата публікації

Зміни в ПДР: Рада ухвалила відповідний законопроект

Верховна Рада України
Зміни в ПДР: Рада ухвалила відповідний законопроект

У Верховній Раді України затвердили зміни в правила дорожнього руху, згідно з якими на перехрестях з круговим рухом пріоритет отримують автомобілі, що рухаються по колу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на текст документа, опублікованого на офіційному порталі Ради.

Читайте також: Рада ухвалила важливий закон про "хмари"
Автором ініціативи виступив депутат Михайло Папієв, і, на його думку, зміни в ПДР дозволять знизити аварійність на перехрестях з круговим рухом.
Так Папієв відзначив, що розмітка і знаки є не на всіх дорогах, і в кожному місті діють свої правила на проїзд перехресть з круговим рухом.
"Тому сьогодні в суспільстві запитані зміни, які б запровадили єдині правила перетину транспортними засобами перехрестя, де організовано круговий рух", - йдеться в тексті пояснювальної записки.

Читайте також: Рада відмовилася скасувати закон, який наробив шуму

За законопроект №4246 "Про внесення змін до статті 41 Закону України "Про дорожній рух" (щодо пріоритетності транспортних засобів, які рухаються по колу)" віддали свій голос 234 нардепи.
Як повідомляв ONLINE.UA, з 1 липня 2016 року в Києві працюють камери для спостереження за дотриманням водіями ПДР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?