Змінив чотири політичні партії: журналісти розповіли про кар'єру кандидата в депутати Артеменка
Категорія
Політика
Дата публікації

Змінив чотири політичні партії: журналісти розповіли про кар'єру кандидата в депутати Артеменка

Змінив чотири політичні партії: журналісти розповіли про кар'єру кандидата в депутати Артеменка
Джерело:  apostrophe.ua

Про те, що протягом своєї кар’єри кандидат в народні депутати Сергій Артеменко змінив чотири різні політичні табори та співпрацював з такими фігурами як Леонід Черновецький, Дмитро Табачник, Володимир Литвин, Віктор Чумак і, зрештою, Петро Порошенко, повідомляє ONLINE.UA посиланням на "Апостроф".

З 2006 по 2010 роки Артеменко працював депутатом і заступником голови Дніпровської районної ради в місті Києві в "молодій команді" Леоніда Черновецького. У 2012 році був головою окружної виборчої комісії, очолював столичний округ №214 від "Народної партії" Володимира Литвина.

У 2014 році безуспішно балотувався до Верховної Ради VIII скликання за списком "Блоку Петра Порошенка" (БПП) під №197. В парламент він потрапив у якості консультанта народного депутата VIII скликання Віктора Чумака (позафракційний, раніше член фракції "УДАР"), на громадських засадах, а ще - голова Дніпровської районної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

Варто також зазначити, що у 2015 році Артеменка нарешті обирають депутатом Київської міської ради VIII скликання (фракція "Солідарність").

Водночас, Артеменко на парламентських виборах 2012 року очолював окружну виборчу комісію (ОВК) на окрузі №214 за квотою "Народної партії" Литвина. Тоді кандидат в нардепи від "УДАРу" Віктор Чумак, заявив, що ОВК фальсифікує результати виборів на користь Олеся Довгого (ще одного колишнього члена команди Черновецького). Журналісти зазначали, що в Артеменка, як голови комісії, наявний конфлікт інтересів. Справа в тому, що батько Довгого – народний депутат Станіслав Довгий був членом фракції "Народної партії". Згодом Артеменко почав працювати на Чумака.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?